Lej en bus med chauffør til den næste Polterabend

De fedeste polterabender er dem, der er planlagt så det hele spiller. En polterabend er en af livets fester, som for det meste kun er noget man får holdt én gang. Bestil kørsel til den sjove dag hos FHB, og slip for bekymringerne om transport mellem de forskellige aktiviteter. I er altid velkomne til at medbringe og nyde drikkevarer og evt sandwich i bussen.

En typisk polterabend kørsel

En typisk dag med polterabend kørsel starter, når vi henter hele gruppen ved deres samlingssted om formiddagen efter brunch. Hele gruppen bliver kørt afsted til første arrangement, som foregår i skoven med forhindringsbaner. Efter et par timer med aktiviteter, ølstafet mm. bliver gruppen hentet og kørt videre til næste aktivitet, som forgår på Refshaleøen. Her har gruppen flere aktiviteter – først bungeejump eller vandski og derefter paintball eller lasergames hos Copenhagen Paintball Arena. Bussen henter gruppen omkring kl 20 og kører dem ind til byen, hvor de har bestilt bord til aftensmad. Gruppen spiser mad og går i byen, og ringer ca en time før de vil hentes og køres hjem til deres private adresser. Dette er en typisk dag, som de oftest ser ud, men vi planlægger kørslen ud fra Jeres dag, og det kan være et helt andet set up.

Pris

Når I bestiller transport til Jeres polterabend fra FHB, er i garanteret en professionel service og kvalitet.

Herunder kan du helt uforpligtende lave en prisforespørgsel. I beskedfeltet skriver du følgende oplysninger, eller så meget af det du kan:

 • Dato for arrangement
 • Antal passagere
 • Dagens rute
 • Evt andre relevante oplysninger

Vi vender tilbage til dig med et tilbud hurtigst muligt.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked